• Nazorg instructies Permanente Make-Up

    Permanente Make-up - DFine Clinic Amsterdam

U bent van plan om permanente make-up tatoeage te laten aanbrengen. Hoe zorg ik voor mijn wond? Wat zijn de nazorg instructies?

Nazorginstucties

Na de behandeling kan de gepigmenteerde huid een beetje geïrriteerd en/of trekkerig voelen en er kan mogelijk een kleine zwelling optreden. Dit is niet iets om u zorgen over te maken en hoort bij het genezen van de behandeling. Om de PMU behandeling zo optimaal mogelijk te laten genezen en het mooiste resultaat te krijgen raad DFine Clinic de volgende adviezen als nazorg instructies aan:

 

Wenkbrauwen

Nadat de wenkbrauwen gepigmenteerd zijn raden wij u aan om tijdens het zonnen een factor van 20 of hoger te gebruiken; zo blijft de kleur langer mooi. Dit natuurlijk na de 5-10 dagen omdat de behandelplaats droog moet blijven.

Lippen

Heeft u regelmatig een koortslip dan is het beter af te raden om de behandeling te ondergaan. Wanneer u heel af en toe een koortslip heeft dan moet u deze richtlijnen volgen: Neem een week voor de behandeling L-Lysine 1500 mg. en Vitamine C-Ester 2000 mg. in. Bij voorkeur van de merken Solgar en Or-thica. Neem de voedingssupplementen samen in op een nuchtere maag. Ongeveer 7 dagen na de behandeling kunt u hier eventueel mee stoppen.

Wij adviseren u ook om de eerste 12 uur na de behandeling geen hete dranken te drinken.

 

U kunt vrijblijvend contact opnemen voor een gratis intake gesprek.

Reacties

Reacties