• Behandeling Permanente Make-Up

    Permanente Make-up - DFine Clinic Amsterdam

U bent van plan om permanente make-up te laten aanbrengen. Hoe werkt de behandeling van permanente make up? Meer informatie vindt u op deze pagina.

Nieuwe behandelingen bestaan uit 3 sessies met tussenpozen van 4 tot 6 weken voor een optimaal resultaat. Tijdens de 3 sessies wordt het pigment laagje over laagje aangebracht, op deze manier wordt het mooiste resultaat verkregen én heeft u langer plezier van de permanente make-up. Tevens wordt hierdoor de behandeling langzaam opgebouwd en kan er bij elke sessie een eventuele wijziging worden aangebracht, mocht u het bijvoorbeeld toch iets sterker/intenser willen hebben. Na het voltooien van de volledige behandeling is het raadzaam na zo’n 1 tot 1,5 jaar een nabehandeling te ondergaan. Indien dit niet gebeurd zal de permanente make-up langzaam vervagen op een geheel natuurlijke manier.

Tijdens de intake (eerste afspraak) zal de gezichtsvorm en juiste pigmentkleur worden geanalyseerd en wordt er een ‘informent consent’ formulier ingevuld. Dit is een korte vragenlijst over uw gezondheid, die nodig is om de behandeling veilig en verantwoord te laten verlopen. Als eerste stap zal het te behandelen gebied met het gekozen pigment en een penseeltje subtiel worden getekend, om zeker te zijn van de juiste kleur en stijl. Indien dit toch niet naar u wens is kan dit direct worden veranderd! Na de behandeling krijgt u een nazorgformulier en een verzorgingscrème mee. Hierna zullen er nog 2 behandelingen volgen die het resultaat compleet maken.

Het comfort van de klant is het grootste belang van de behandeling, daarvoor maakt DFine Clinic gebruik van een crème die de behandeling verzacht. U hoeft geen eigen creme mee te nemen. Om elke PMU behandeling zo optimaal te laten verlopen, geeft DFine Clinic de volgende adviezen, die dienen als voorzorg instructies, voorafgaand aan elke behandelsessie:

U kunt vrijblijvend contact opnemen voor een gratis intake gesprek.

Reacties

Reacties