• Permanente Make-up

    Permanente Make-up - DFine Clinic Amsterdam

Wenkbrauwen

Permanente-make-up-wenkbrauwenPrachtige, volle wenkbrauwen complimenteren de gezichtsvorm en accentueren de ogen, maar helaas zijn we daar niet allemaal mee gezegend. Uiteraard zijn potloden en poeders geschikt voor het tijdelijk verbeteren van de schaarse groei en van slecht gevormde of asymmetrische wenkbrauwen, maar indien u opzoek bent naar een langduriger resultaat, dan is de hairstroke of shadow techniek een ideale uitkomst. Een oplossing die zelfs van dichtbij geheel natuurlijk oogt en logischerwijs ook veel tijd in de ochtend bespaart. De behandeling duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur.

Hairstroke

Hairstroke geeft het effect van fijne, natuurlijke haartjes en is ideaal om een te dunne, te korte of juist te schaarse wenkbrauw te perfectioneren. Zelfs als de wenkbrauwen helemaal weg zijn, is het mogelijk een geheel nieuwe wenkbrauw te maken door middel van deze methode.

Shadow

Denk hierbij aan het effect van een poederige wenkbrauw, vergelijkend met wanneer u een wenkbrauwpotlood of poeder aan hebt gebracht. De shadow techniek oogt zacht en is compacter dan de luchtige hairstroke.

Eyeliner

Permanente-make-up-ogenEen permanente eyeliner is een goede uitkomst wanneer u iedere dag gedefinieerde ogen wilt
hebben, zonder dat u enige moeite hoeft te doen én met een lijn die onmogelijk kan uitlopen.
Vergeet vooral de dikke, onnatuurlijke lijnen van vroeger! Er zijn vandaag de dag verschillende
soorten eyeliners, die zelfs tussen de wimperhaartjes in kunnen worden gezet. Bespreek met de
specialist welk effect u wilt hebben zodat de eyeliner geheel naar wens is. De duur van de
behandeling hangt af van de methode; de gemiddelde duur is tussen 1 en 1,5 uur.

 

Infralash

Infralash is een subtiel lijntje tussen de wimperhaartjes, welke niet vergelijkbaar is met een ‘normale’ eyeliner boven de wimpers. Deze methode geeft een zeer natuurlijk effect en laat de wimperaanzet voller lijken.

Graficliner

Dit is een volle eyeliner die mag opvallen, ideaal voor degenen die standaard elke dag een lijntje tekenen.

Smudgy eyeliner

Smudgy eyeliner een uitgeschaduwde eyeliner, bestaande uit twee tot drie kleuren, die van donker naar licht lopen. Deze eyeliner is geschikt voor mensen met een groot, bewegend ooglid.

Lippen

Permanente-make-up-lippenHoe ouder u wordt, hoe bleker de kleur van de lippen wordt. Tevens vervagen de contouren wat resulteert in een onregelmatige liplijn. Op den duur zullen de lippen ook hun volheid verliezen. Met een permanente lipliner, lipliner met shadow of fullips gaat u deze verschijnselen tegen. Met deze methodes worden perfect ogende lippen verkregen, zonder het gebruik van een tijdrovend lippotlood of lippenstift. Voor diegene die altijd graag een natuurlijke liplijn willen is dit ook de ideale oplossing. De behandeling duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur.

Lipliner

Een lipliner voorziet de mond van duidelijke contouren, met een natuurlijk ogend resultaat. De kleur wordt namelijk zo dicht mogelijk bij uw eigen lipkleur gekozen.

Lipliner met shadow

Dit is een ingeschaduwde lipliner waarbij eerst de liplijn wordt aangebracht en vervolgens met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn wordt ingekleurd. Grote oneffenheden kunnen hierdoor ook gecorrigeerd worden. Het zachte verloop van de lijn maakt deze methode subtiel en natuurlijk.

Fulllips

Deze methode is ideaal voor lippen met te weinig kleur en omvat het volledig inkleuren van de lippen.

De behandeling

Nieuwe behandelingen bestaan uit 3 sessies met tussenpozen van 4 tot 6 weken voor een optimaal resultaat. Tijdens de 3 sessies wordt het pigment laagje over laagje aangebracht. op deze manier wordt het mooiste resultaat verkregen én heeft u langer plezier van de permanente make-up. Tevens wordt hierdoor de behandeling langzaam opgebouwd en kan er bij elke sessie een eventuele wijziging worden aangebracht, mocht u het bijvoorbeeld toch iets sterker/intenser willen hebben. Na het voltooien van de volledige behandeling is het raadzaam na zo’n 1 tot 1,5 jaar een nabehandeling te ondergaan. Indien dit niet gebeurt zal de permanente make-up langzaam vervagen op een geheel natuurlijke manier.

Tijdens de intake (eerste afspraak) zal de gezichtsvorm en juiste pigmentkleur worden geanalyseerd en wordt er een ‘informent consent’ formulier ingevuld. Dit is een korte vragenlijst over uw gezondheid, die nodig is om de behandeling veilig en verantwoord te laten verlopen. Als eerste stap zal het te behandelen gebied met het gekozen pigment en een penseeltje subtiel worden getekend, om zeker te zijn van de juiste kleur en stijl. Indien dit toch niet naar u wens is kan dit direct worden veranderd! Na de behandeling krijgt u een nazorgformulier en een verzorgingscrème mee. Hierna zullen er nog 2 behandelingen volgen die het resultaat compleet maken.

Het comfort van de klant is het grootste belang van de behandeling, daarvoor maakt DFine Clinic gebruik van een crème die de behandeling verzacht. U hoeft geen eigen creme mee te nemen. Om elke PMU behandeling zo optimaal te laten verlopen, geeft DFine Clinic de volgende adviezen, die dienen als voorzorg instructies, voorafgaand aan elke behandelsessie:

Nazorginstructies

Na de behandeling kan de gepigmenteerde huid een beetje geïrriteerd en/of trekkerig voelen en er kan mogelijk een kleine zwelling optreden. Dit is niet iets om u zorgen over te maken en hoort bij het genezen van de behandeling. Om de PMU behandeling zo optimaal mogelijk te laten genezen en het mooiste resultaat te krijgen raad DFine Clinic de volgende adviezen als nazorg instructies aan:

 

Wenkbrauwen

Nadat de wenkbrauwen gepigmenteerd  zijn, raden wij u aan om tijdens het zonnen een factor van 20 of hoger te gebruiken; zo blijft de kleur langer mooi. Dit natuurlijk na de 5-10 dagen na de behandeling omdat het droog moet blijven.

Lippen

Heeft u regelmatig een koortslip en de lippen laten behandelen? Dan helpt het volgende advies een koortslip te voorkomen, maar ook te genezen! Neem 3 dagen voor de behandeling L-Lysine en Vitamine C-Ester in. Bij voorkeur van de merken Solgar en Or-thica. Afhankelijk van de ernst en frequentie van de koortlip, kunt u variëren tussen de 1000mg en 4000mg per dag, per voedingssupplement. Neem de voedingssupplementen samen in op een nuchtere maag. Ongeveer 7 dagen na de behandeling kunt u hier eventueel mee stoppen. Wij adviseren u ook om de eerste 12 uur na de behandeling geen hete dranken te drinken.

Medische pigmentatie

Medische pigmentatie-technieken maken het mogelijk om afwijkingen te camoufleren en visuele verbeteringen te bereiken. Zo kunnen littekens minder opvallend worden gemaakt, kunnen haartjes worden gesimuleerd en kunnen zelfs tepels worden gereconstrueerd na bijvoorbeeld een borstoperatie.

Litteken-camouflage

Het is mogelijk om een litteken minder opvallend te maken. De enige voorwaarde is dat het litteken lichter dan omliggende huidskleur moet zijn én goed genezen is. Nieuwe pigmenten zullen in het litteken worden aangebracht, die zoveel mogelijk op de eigen huidskleur lijken. Deze vorm van pigmentatie is geschikt voor alle huidskleuren en huidtypen.

Micro-haar-simulatie

Deze simulatie biedt een operatie-vrije en lange termijnoplossing aan voor haarverlies op de hoofdhuid als gevolg van haaruitval met regelmatig patroon, dunner wordend haar, littekens gevormd na haartransplantatie-chirurgie, littekens van letsel of een operatie, alopecia of trichotillomanie. Micro-hair-simulatie is een innovatieve behandeling van het haarverlies. De techniek zorgt voor een natuurlijke ogende simulatie van micro-haren en de techniek kan worden gebruikt om het haar te vervangen op de hoofdhuid, baard, snor.

Kaalheid bij Alopecia patienten

Door een ziekte aan de haarwortels ontstaat pleksgewijze en mogelijk algehele kaalheid. Bij deze aandoening kan het ook voorkomen dat de gezichtsbeharing verdwijnt. Door pigmentatie van 3D wenkbrauwen en een eyeliner kan meer uitdrukking aan het gezicht worden gegeven.

Vitiligo (pigmentstoornis)

Bij Vitiligo verdwijnt het natuurlijke pigment uit de huid. Met de pigmentatiebehandeling kunnen nieuwe huidpigmenten worden aangebracht zodat dit minder opvalt. Voor een permanente make-upbehandeling moet Vitiligo tenminste 3 jaar stabiel zijn, om er zeker van te zijn dat het grensgebied zich niet uitbreidt. Na een intake-gesprek wordt er een kleine kleurentest uitgevoerd op de minst opvallende plek, 4 tot 6 weken later wordt de kleur van het testgebied beoordeeld en kan er worden gestart met de volledige behandeling.

Tepel en tepelhofpigmentatie

Bij deze behandeling wordt de tepel en tepelhof nagebootst bij personen die een borstreconstructie hebben gehad (bijvoorbeeld na een operatie tegen borstkanker). Door middel van speciale naaldtechnieken wordt een zeer natuurlijk 3-D resultaat behaald. Littekens of vervormingen om de tepelhof als gevolg van een borstlift of borstverkleining kunnen ook geminimaliseerd en gecorrigeerd worden. Voor mannen en vrouwen waarvan de tepelhof te bleek, te klein, asymmetrisch is of geen definitie heeft kan medische pigmentatie een mooie uitkomst zijn.

Schisis (hazenlip) camouflage

Dit is een aangeboren afwijking aan de lipvorm, die kan worden gecamoufleerd bij voorkeur met een ‘full-lips’ behandeling. Hierbij zal de symmetrie worden hersteld en worden de lippen in het geheel voorzien van een natuurlijke of juist meer opvallende lipkleur.

U kunt vrijblijvend contact opnemen voor een gratis intake gesprek.

Reacties

Reacties